Klink Klaar 800

 

Terugblik op Klink-Klaar 2 oktober 2022

 

KK harppassion uitv 2022 300x250

 

 

 

 

 

 

Harppassion Klink-Klaar 2022 in PKN De Morgenster Vinkeveen

 

KK Ineke Bams uidtv2022 300x250

 

 

 

 

 

 

Ineke Bams verhalenverteller Klink-Klaar 2022, huiskameroptreden in Wilnis

 

KK Trio Jam Mama uitv2022 300x250

 

 

 

 

 

 

Trio Jam Mama Klink-Klaar 2022 in de kas van Natuurcamping Buitenleven Vinkeveen

Klink-Klaar 2022 een feest voor alle betrokkenen

Op zondag 2 oktober organiseerde Cultuurpunt Ronde Venen voor de derde keer Klink-Klaar, ‘Tekst en Muziek voor Klein Publiek’. Kennismaken met talenten in woord en muziek uit de Ronde Venen, zowel met amateurs als ook met semi-professionals, dat is waar het omdraait.

De optredens waren gratis bij te wonen in Mijdrecht, Wilnis, de Hoef en Vinkeveen. Veel bezoekers trokken erop uit en bezochten twee of drie locaties. In Vinkeveen waren dat o.a. Kerk de Morgenster waar 8 harpisten optraden en de kas van camping Buitenleven, waar Trio Jam Mama voor een gezellige drukte zorgde. Ook restaurant de Strooppot in de Hoef deed dit jaar mee. Daar speelde het combo Jazz-it met daarnaast in de Paduakerk muziekgroep Sikol.

In Mijdrecht was het bij studio van Greetje de Haan een komen en gaan van bezoekers en ook het Lucy Dijkman Trio trok enthousiast publiek bij het Oude Parochiehuis. En niet te vergeten was er ook Ineke Bams, de verhalenvertelster met Nederlandse volksverhalen in een huiskamer te Wilnis. Zij allen, evenals de overige deelnemers, hebben voor een fantastische leuke dag gezorgd met een scala aan muziek met een keur van Nederlandstalige teksten. Een terugblik is binnenkort te zien op www.cultuurpuntrondevenen.nl.

Het komende evenement, dat op de agenda staat van Cultuurpunt Ronde Venen, is de Cultuurparade op 5 november in de Boei te Vinkeveen. Hier worden dansscholen, koren en bigbands in de schijnwerpers gezet. Een soort minifestival waarbij er doorlopend van 11.00 uur tot 16.30 uur op meerdere podia optredens plaatsvinden van Rondeveense culturele verenigingen en groepen.

Met naast optredens ook workshops en voor de kinderen bijzondere activiteiten. Ook dit evenement is gratis te bezoeken en speciaal bestemd voor de inwoners van De Ronde Venen.