Deelname Cultuurparade is nog mogelijk

Cultuurpunt Ronde Venen organiseert op zaterdag 30 oktober een Cultuurparade.

Op deze dag vindt van ca. 11.00 uur tot 16.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum De Boei (Vinkeveen) een continu programma in festival-vorm plaats. Dit is DE mogelijkheid om jouw club of vereniging te presenteren. Een mooi moment om naar toe te werken en voor de inwoners uit De Ronde Venen een fantastische gelegenheid om te ervaren wat een breed scala aan kunst- en cultuuraanbod er in onze gemeente is.

Er zijn deze dag twee podia, een groot en een klein podium, waar parallel aan elkaar optredens zullen plaatsvinden. Optredens zullen elkaar in rap tempo afwisselen en duren ongeveer 25 minuten.

Omdat we de afgelopen anderhalf jaar zo beperkt waren in het uitoefenen en bezoeken van onze kunst en culturele hobby’s, doet Cultuurpunt Ronde Venen er veel aan om deze beperkingen te compenseren nu er weer meer mogelijkheden zijn, waarbij natuurlijk de nog geldende coronamaatregelen in acht worden genomen.

Deelname door culturele organisaties is gratis en ook zijn de optredens voor bezoekers kosteloos toegankelijk. De Boei heeft een eigen restaurant waar de inwendige mens tussen de optredens door goed aan zijn/haar trekken kan komen.

De deadline voor aanmelding van culturele organisaties is woensdag 15 september. Wil je meedoen met jouw club of vereniging stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via deze website.